Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
11:39 | 01/10/2022

Σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών με αναστολή καταδίκασε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 48χρονο οδηγό ταξί, που κρίθηκε ένοχος για απλή σωματική βλάβη σε βάρος μιας 26χρονης φοιτήτριας, την οποία χτύπησε γροθιά στο μάτι.

Στις 24 Μαρτίου 2018, λίγο πριν τα μεσάνυχτα τέσσερις φοιτήτριες φίλες μεταξύ τους, που χρησιμοποιούσαν τον ίδιο οδηγό ταξί για λόγους ασφαλείας, όπου θα πήγαινε η παθούσα για δουλειά σε καφέ μπαρ και θα την ακολουθούσαν οι φίλες της.

Διαβάστε επίσης

Οι φοιτήτριες κάλεσαν το ταξί να τις αναμένει Κωνσταντά – Κασσαβέτη στο Βόλο, το ταξί πήγε 15 λεπτά μετά και τις περίμενε Κασσαβέτη – Μαγνήτων.

Όταν οι τέσσερις κοπέλες μπήκαν στο ταξί, ο οδηγός τους έκανε φασαρία, προφανώς λόγω και της οικειότητας που είχε μαζί τους, είπε ότι χάνει πελάτες, τις έβριζε και γενικά ήταν σε μεγάλη ένταση.

Για να μη συνεχιστεί η φασαρία και δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα, οι κοπέλες του ζήτησαν να σταματήσει για να κατέβουν, αρχικά δεν το έκανε και στη συνέχεια σταμάτησε το ταξί στην οδό Δημητριάδος, Αφού οι κοπέλες αποβιβάστηκαν από το αυτοκίνητο, ο οδηγό βγήκε έξω από το ταξί άρπαξε την 26χρονη και αφού τη γύρισε προς το μέρος του τη κατάφερε γροθιά στο μάτι!

Ο κατηγορούμενος κατηγορούνταν και για εξύβριση, κατηγορία για την οποία έπαψε υφ’ όρον η δίωξη.

Η κοπέλα κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι πήγε στη δουλειά της εξήγησε τι είχε συμβεί, έφυγε πήγε στο Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια πήγε στην Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση κατά του 48χρονου.

Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε δια πληρεξούσιου συνηγόρου, ενώ στη πρώτη του κατάθεση αρνήθηκε την κατηγορία και είπε ότι η καταγγελία ήταν ψευδής.

Ο συνήγορο υπεράσπισης παραδέχτηκε ότι ήταν ένα απεχθές περιστατικό και ο πελάτη του ζητά συγνώμη, ενώ σε ερώτηση του εισαγγελέα έδρας αν η παθούσα δεχτεί τη συγνώμη, η νεαρή απάντησε ότι η συγνώμη είναι ανθρώπινη, αλλά το περιστατικό έγινε.

magnesianews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis