Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:59 | 03/07/2022

Γράφει ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Τάκης Κυριακάκος:

Ένα σοβαρό ένοπλο περιστατικό έλαβε χώρα πριν λίγες ώρες με τον τραυματισμό δυο αστυνομικών απ' τα περιπολικά της Άμεσης δράσης. Αλλοδαπος δράστης ο οποίος σε προγενέστερο χρόνο είχε προκαλέσει σοβαρό ένοπλο περιστατικό εις βάρος ομοεθνών του στην περιοχή των Πατησίων..

Διαβάστε επίσης

Εκει δέχθηκαν τα πύρα του από πυροβόλο όπλο ένα άτομο 22 ετών κι ένας 46.Ο δράστης αποχώρησε απ' το σημείο αφού πρώτα με την απειλή όπλου αφαίρεσε το όχημα από διερχόμενο οδηγό και κατευθύνθηκε στην περιοχή των Αγ Αναργύρων.

Στην εν λόγω περιοχή ενήργησε ένοπλη ληστεία σε μπαρ όταν και εντοπίστηκε απ' το έμπειρο πλήρωμα κατά την προσπάθειά διαφυγής του.

Ακολουθησε ένοπλη συμπλοκή μεταξύ του πληρώματος και του δράστη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο αστυνομικοί ευτυχώς όχι σοβαρά, ενώ ο δράστης κατέληξε απ' τα αναχαιτιστικά πυρά των αστυνομικών.

Απ την πρώτη στιγμή αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΕΑΣΥΑ βρέθηκε στο πλευρό των συναδέλφων και μελών μας.

Ευχομαστε ταχεία ανάρρωση και είμαστε δίπλα τους σε αυτήν την δύσκολη για αυτούς συγκυρία σε ότι κι αν χρειαστούν.

Το επάγγελμα του αστυνομικού είναι επικίνδυνο και η καθημερινότητα το αποδεικνύει.Η πολιτεία οφείλει να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στο δίκαιο αυτό αίτημα.

Χρεος της επίσης να δώσει κίνητρα σε αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και θέτουν το υπέρτατο αγαθό που είναι η ζωή στην διάθεση της κοινωνίας και των πολιτών

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis