Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
19:44 | 27/06/2022

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος αναφέρεται στον αείμνηστο Παύλο Μπακογιάννη, επ’ αφορμής των αποκαλυπτηρίων της προτομής του που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα, σε εκδήλωση στο Ψυχικό. Χαρακτηριστικά στον χαιρετισμό του αναφέρει τα εξής:

«Ειλικρινά θέλω να σας συγχαρώ για την πρωτοβουλία σας, να τοποθετήσετε προτομή του Παύλου Μπακογιάννη στο Άλσος Παύλου Μπακογιάννη στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού.

Διαβάστε επίσης

Γιατί, οι νεότερες γενιές πρέπει να έχουν την ευκαιρία να «γνωρίσουν», να μάθουν για τον Παύλο Μπακογιάννη, τον πολιτικό που αγωνίστηκε για την εθνική ενότητα.

Μια προσωπικότητα του πολιτικού μας βίου με σπουδαία συμβολή στην εμπέδωση της Δημοκρατίας και την υπέρβαση των διαχωριστικών γραμμών, του διχασμού που σημάδεψε για δεκαετίες την Ελλάδα, με αναφορές στην εμφύλια διαμάχη μετά το τέλος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.

Μια στάση ζωής, που δυστυχώς πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή, πέφτοντας νεκρός από τα πυρά της 17Ν.

Το παράδειγμά του συνεχίζει να φωτίζει τη δημοκρατική μας ζωή και να την προστατεύει από κάθε απειλή, από τον εγκληματικό παραλογισμό της τρομοκρατίας και κάθε επιβουλής.

Συγχαρητήρια και πάλι για την πρωτοβουλία σας.

Γιατί η ισχυρή μνήμη είναι πλεονέκτημα για το μέλλον του τόπου μας».

Η ανάρτηση στα social media του κ. Τάκη Θεοδωρικάκου:

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis