Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:44 | 01/07/2016

Σύσκεψη, με θέμα την αστυνόμευση και τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας, πραγματοποιήθηκε εχτές παρουσία του Δημάρχου κ. Ζαχαρία Καλογεράκη, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγου κ. Ανδρέα Δασκαλάκη και του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου κ. Στυλιανού Καρακούδη.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος, έθεσε υπόψη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι κάτοικοι του Δήμου, με κυρίαρχο θέμα την ενίσχυση της δύναμης των  υπαρχόντων Αστυνομικών Τμημάτων, προϋπόθεση απαραίτητη, προκειμένου να εντατικοποιηθεί η παρουσία των ελέγχων και των περιπολιών τους, στην περιοχή του Δήμου. 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα της μικροεγκληματικότητας, όπως παρουσιάζεται στην περιοχή. Τέθηκε επίσης και το φαινόμενο της παράνομης βόσκησης σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις που τείνει να γίνει μάστιγα.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης δεσμεύτηκε ότι θα δει και θα αντιμετωπίσει άμεσα όλα τα ζητήματα που τέθηκαν από τη Δημοτική Αρχή.

Ο Δήμαρχος κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης ευχαρίστησε τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο κ. Ανδρέα Δασκαλάκη , επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά την αγαστή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στη δημοτική αρχή και την τοπική ΕΛΑΣ και ζήτησε αυτή η συνεργασία να διευρυνθεί σε καθημερινή βάση προς όφελος των πολιτών του Δήμου.
Στη σύσκεψη μετείχαν οι Αντιδήμαρχοι και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου.

ekriti.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis