Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
13:19 | 11/06/2022

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη τριών αλλοδαπών ηλικίας 38, 24 και 32 ετών, που ενέχονται σε περίπτωση παράνομης μεταφοράς ομοεθνών τους.

Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες χθες (10-06-2022), αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, στην Π.Ε.Ο. Καβάλας - Θεσσαλονίκης (ύψος κόμβου Λαγυνών), εντόπισαν να κινούνται δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων είχε το ρόλο του προπομπού προκειμένου να ενημερώνει τους επιβαίνοντες στο δεύτερο για πιθανά σημεία ελέγχου από τις αστυνομικές Αρχές.

Σε σήμα που τους έγινε για έλεγχο, οι οδηγοί των δύο οχημάτων ανέπτυξαν ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγουν. Κατά την ακινητοποίησή τους, ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου τράπηκε σε φυγή για να συλληφθεί μετά από πεζή καταδίωξη. Συνελήφθησαν επίσης και οι δύο επιβαίνοντες του οχήματος που προηγούταν της κίνησης (οδηγός και συνοδηγός).

Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά τεσσάρων (4) αλλοδαπών που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατασχέθηκαν καί τα δύο οχήματα, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται, πέντε κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις συνεννοήσεις τους και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis