Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:19 | 01/01/2021

Αν και φορούσαν βραδινό ένδυμα και ψηλοτάκουνα παπούτσια, διαγωνιζόμενες σε καλλιστεία κατάφεραν να «τρομάξουν» ληστές, που θέλησαν να κλέψουν ένα ΑΤΜ από ξενοδοχείο στη Ρώμη.  

[custom:google-ads]

Οι διαγωνιζόμενες χαλάρωναν στο λόμπι του Oly Hotel, μετά τη συμμετοχή στα καλλιστεία για την ανάδειξη της εκπροσώπου της Ιταλίας στα Miss Universe.   

«Ένα αυτοκίνητο έσπασε την μπάρα έξω από το ξενοδοχείο, σταμάτησε και έξι μασκοφόροι άνδρες βγήκαν με πρόθεση να κλέψουν ένα ΑΤΜ που βρισκόταν στο λόμπι», δήλωσε αστυνομικός στους Times.

Όταν υπάλληλος του ξενοδοχείου βγήκε έξω φωνάζοντας, ένας από τους ληστές προσπάθησε να τον εξουδετερώσει. Αλλά ο υπάλληλος του ξέφυγε και μπήκε ξανά τρέχοντας στο ξενοδοχείο, για να σημάνει συναγερμό.  

Η 19χρονη Ανθέα ντελ Νέγκρο ήταν ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες που χαλάρωναν μετά τον διαγωνισμό και μιλούσαν με τους διοργανωτές, προτού πάνε στα δωμάτιά τους. «Ήταν περίπου στις 4 τα ξημερώματα και ακούσαμε τον υπάλληλο να μπαίνει στο λόμπι φωνάζοντας "κλέφτες!"», περιέγραψε.  

«Σήκωσα το βραδινό φόρεμά μου και έτρεξα κοντά του μαζί με άλλους, κάτι που δεν ήταν εύκολο εξαιτίας των 12ποντων τακουνιών μου», παραδέχθηκε. Μαζί της πήγε και η 25χρονη διαγωνιζόμενη Ντεζιρέ Ντ'Άλι. Η κίνηση αυτή τελικά αποδείχθηκε καταλυτική.  

«Όταν οι ληστές μας είδαν εξεπλάγησαν και έκαναν πίσω, μπαίνοντας στη BMW τους. Βγήκαμε τρέχοντας στον δρόμο ενώ έφευγαν με ταχύτητα, μπαίνοντας ανάποδα σε μονόδρομο», περιέγραψε ακόμη η Ντελ Νέγκρο.  

Κατά τα φαινόμενα, οι ληστές αιφνιδιάστηκαν από την παρουσία των διαγωνιζομένων. «Αυτού του είδους οι ληστές περιμένουν να βρουν τον υπάλληλο μόνο του, στη ρεσεψιόν, τόσο αργά τη νύχτα. Είναι έτοιμοι να εξουδετερώσουν ένα άτομο για να πάρουν το μηχάνημα, αλλά όταν είδαν τις διαγωνιζόμενες το έσκασαν», σχολίασε ο αστυνομικός που μίλησε στους Times.  

«Ήταν ξαφνικά έξι εναντίον έξι, αν και είναι καλό που έφυγαν οι ληστές», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, Τζιάνι Τζούλι, ενώ πρόσθεσε ότι από το περιστατικό και μετά, οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου αποκαλούν τις διαγωνιζόμενες «Αγγέλους του Τσάρλι».  

Πλέον, η αστυνομία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες όμως, σύμφωνα με την Ντελ Νέγκρο, στο βίντεο δεν διακρίνονται οι πινακίδες του αυτοκινήτου, ούτε τα πρόσωπα των επίδοξων ληστών, επειδή φορούσαν μάσκες.   Η 19χρονη δήλωσε ότι δεν ένιωσε φόβο όταν έσπευσε να αντιμετωπίσει τους ληστές. «Απλά έτρεξα προς τον υπάλληλο για να διαπιστώσω τι συνέβαινε και συνειδητοποίησα τι είχε γίνει όταν όλα τελείωσαν. Απλά χαίρομαι που βοήθησα», δήλωσε.

www.lifo.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis