Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:29 | 01/10/2015

 

Προς :Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου .

 

ΣΧΕΤΙΚΑ:Το από 29-09-2015 έγγραφό σας προς την Π.Ο.Α.Σ.Υ. .

 

            Αξιότιμο Δ.Σ. , αξιότιμα μέλη,

δεν υπάρχει κάτι πιο ενθαρρυντικό  από το να βλέπεις τέτοιες κινήσεις από ανθρώπους που είναι στο χώρο της αστυνόμευσης τόσα χρόνια.

            Οι πρώην Δημοτικοί Αστυνομικοί που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία είναι ίσως οι πιο ταλαιπωρημένοι υπάλληλοι του Ελληνικού Δημοσίου. Ως αναφέρεται όλοι οι συνάδελφοι έχουν λάβει εκπαίδευση ανακριτικού υπαλλήλου , και είναι πρόθυμοι να συνεχίσουν να συνδράμουν στο δύσκολο έργο της αστυνόμευσης. Το μόνο που επιθυμούμε είναι επιτέλους να εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα το οποίο θα ορίζει την υπηρεσιακή μας κατάσταση και τις αρμοδιότητες μας, καθώς και όλες οι σχετικές υπουργικές ώστε να εργαστούμε με ασφάλεια.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι σε όλες μας τις επίσημες συναντήσεις τόσο με την φυσική όσο και με την πολιτική ηγεσία , έχουμε θέσει ως προαπαιτούμενο , να μην θιγεί ούτε στο ελάχιστο , οποιοδήποτε συμφέρον του ήδη υπάρχοντος αστυνομικού προσωπικού

            Από την πρώτη κιόλας μέρα στην ΕΛ.ΑΣ. όλοι οι συνάδελφοι εκτελούμε τα καθήκοντά μας συνοδεία  αστυνομικών οργάνων και μάλιστα με αποτελεσματική δράση. Αψηφώντας κάθε κίνδυνο , ελλείψει εξοπλισμού , είμαστε έξω στο δρόμο δίπλα στον συνάδελφο και στο πλευρό του πολίτη .

            Το Δ.Σ. και τα μέλη του σωματείου μας σας ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτή σας την κίνηση . Είναι η πρώτη επίσημη κίνηση που έχει γίνει υπέρ μας από την ώρα που ενταχθήκαμε στην μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας και ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλες ενώσεις το παράδειγμα σας. Μακάρι να εισακουστείτε από την Ομοσπονδία της οποίας είστε μέλη και όλοι μαζί να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση ώστε να μην αδικηθεί κανείς.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis