Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:42 | 30/10/2021

Ανάρτηση του κ. Νίκου Καραδήμα για το νέο βαθμολόγιο των Αστυνομικών:

"Εκδόθηκε σε ΦΕΚ σήμερα το πολυσυζητημένο βαθμολόγιο.

Καθαρά φωτογραφικό και μόνο για λίγους. Συγκεκριμένα για όσους συμπληρώνουν τα τυπικά προσόντα φέτος άντε και του χρόνου. Οι θέσεις αυτές θα αυξομειώνονται κατ έτος. Συγκεκριμένα θα μειώνονται.

Ήδη οι Ανθ/μοι που τον Γενάρη του 22 συμπλήρωναν τα τυπικά προσόντα παραπέμπονται για προαγωγή στα εννέα χρόνια και πιθανόν όχι όλοι αλλά ανάλογα με τις θέσεις εκείνης της χρονιάς που θα συμπηρωσουν τα εννέα χρόνια.

Μπορεί δε αυτό να συμβεί ακόμη και μετά από τρία και τέσσερα χρόνια. Οι γεννημένοι 1961 και 62 με περισσότερες πιθανότητες μπορεί να μην προλάβουν ποτέ να προαχθούν και να πάρουν τον επόμενο βαθμό.

Για τους μετέπειτα γεννηθέντες κάθε χρόνο θα αναπροσαρμόζονται και οι θέσεις.

Αν αυτές μειωθούν τα τυπικά προσόντα πάνε περίπατο. Τώρα σε περίπτωση αποστρατείας όσοι γίνουν θα πληρώσουν ως γνωστόν εισφορές για τον βαθμό για 18 μήνες. Σε περίπτωση δε που έχουν προσωπική διαφορά οι τυχόν αυξήσεις θα απορροφηθούν.

Όσοι δε πάρουν και τον μεθεπόμενο βαθμό θα πληρώσουν επίσης εισφορές για άλλους 18 μήνες και αν ήταν να κέρδιζαν κάτι στο εφάπαξ θα το χάσουν από τις εισφορες. Αυτό το σατανικό Π.δ. φαινομενικά ευνοεί αυτούς που έχουν τα τυπικά προσόντα αλλά ταυτόχρονα με την προσωπική διαφορά εξανεμίζονται οι αυξήσεις. Αργότερα βλέπουμε,θα κάνουμε όσους θέλουμε σύμφωνα με τις θέσεις που θέλει ο Αρχηγός.

Εν ολίγοις ευνοούνται αρκετοί που ανήκουν στο απερχόμενο Δ.σ. της ΠΟΑΣΥ. Και τυχόν κάποιοι άλλοι που έπεσαν στην συγκυρία."


ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Δείτε στο Policenet.gr το ΦΕΚ που αφορά το Βαθμολόγιο της ΕΛ.ΑΣ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis