Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:22 | 25/07/2019

Το Προεδρείο του Διοικητικού μας Συμβουλίου μας την 24-07-2019, συνεχίζοντας τις επισκέψεις στις αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού, επισκέφθηκε την έδρα του Α.Τ. Μαλεβιζίου Ηρακλείου. Με τους εκεί υπηρετούντες συναδέλφους μας, πραγματοποιήθηκε εκτενής συζήτηση και μας μεταφέρθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση της Υπηρεσίας τους.

Τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία είναι οι σημαντικές ελλείψεις σε αστυνομικό προσωπικό και σε υλικοτεχνική υποδομή κάτι που καθιστά ακόμα δυσκολότερες τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται να εκτελέσουν την υπηρεσία τους.

Δυστυχώς, κατά την επίσκεψή μας, διαπιστώθηκε ότι στην συγκεκριμένη Υπηρεσία συστηματικά δεν εφαρμόζονται οι διατάξεις του Π.Δ. 394/2001 ‘’ Χρόνος εργασίας αστυνομικού προσωπικού’’, παρά το ότι το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με πλήθος διαταγών έχει διατάξει την πιστή εφαρμογή του από όλες τις Διοικήσεις, μια παραφωνία σε σχέση με την συντριπτική πλειοψηφία των υπόλοιπων Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νομού.

Η Ένωσή μας  θα προβεί σε όλες τις θεσμικές νόμιμες ενέργειες, για την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων μας, τα οποία θεμελιώθηκαν μετά από αγώνες και κανένας δεν μπορεί να καταπατά.  

Mε εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. της  Ένωσης  Αστυνομικών Yπαλλήλων N. Ηρακλείου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΙΚΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΑΝΑΜΟΥΡΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

[custom:google-ads]
 

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis