Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:00 | 10/11/2017

Η αναδιάρθρωση-αναδιάταξη των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ο Αστυνομικός Καλλικράτης (π.δ. 7/2017) ολοκληρώνεται για όλο τον Νομό Θεσσαλονίκης!

Όμως παρατηρούμε πώς, δυστυχώς, στην καθημερινότητα του Αστυνομικού δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα, αφού η γραφειοκρατία ζει και βασιλεύει, η έλειψη προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής μας οδηγούν ως Οργανισμό ΕΛ.ΑΣ. σε πολλά αδιέξοδα, τα περιπολικά οχήματά μας είναι ακατάλληλα παλιά και με πολλές χιλιαδες χιλιόμετρα και χωρίς τεχνικό έλεγχο από ΚΤΕΟ, τα πάρεργα με τα οποία απασχολείται η υπηρεσία μας γενικότερα συνεχώς αυξάνονται, το Μετανεαστευτικό-Προσφυγικό πρόβλημα καλούμαστε ως Αστυνομικοί να το διαχειριστούμε σχεδόν μόνοι μας και ενώ ολοκληρώνετα η Συγχώνευση των Υπηρεσιών, είναι κοινή η άσχημη διαπίστωση ότι δεν είδαμε περισσότερα περιπολικά οχήματα και δίκυκλα καθώς και πεζούς Αστυνομικούς στο δρόμο...

Το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. βασίζεται αποκλειστικά στο φιλότιμο, στην αυταπάρνηση και στον επαγγελματισμό των Ελλήνων Αστυνομικών και θα πρέπει η Πολιτεία άμεσα να μας ενισχύσει και να μας διασφαλίσει, ώστε να προσφέρουμε στην Κοινωνία το αγαθό της ασφάλειας και εκτός της καταστολής του εγκλήματος να συμβάλλουμε περισσότερο και στην πρόληψη και στην αποτροπή του.

Ο μόνος εχθρός μας θα πρέπει να είναι το έγκλημα και μόνο και όχι οι ελλείψεις και η έλλειψη καθε είδους στήριξης από το ίδιο το Κράτος.


ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
Αντιπρόεδρος ΔΣ ΠΟΑΣΥ
Μέλος ΕΚΑ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis