Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:51 | 10/08/2015

Σε στρατιωτική περιοχή του Έβρου όπου απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού έναν αλλοδαπό σεσημασμένο κακοποιό, την στιγμή που προσπαθούσε να φύγει από τη χώρα, περνώντας από αθέατο σημείο την συνοριακή γραμμή.

Ο 34χρονος Γεωργιανός εντοπίστηκε να κινείται ύποπτα μέσα σε απαγορευμένη περιοχή ΖΑΠ (Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως) σε αγροτική περιοχή της Γεμιστής Έβρου, χωρίς φυσικά να διαθέτει τη σχετική άδεια. Όπως διαπιστώθηκε όταν ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, προσπαθούσε να βγει παράνομα από τη χώρα, καθώς δεν διέθετε τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο της προανάκρισης, ο 34χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τη δικαιοσύνη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές και για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί αλλοδαπών. Ο Γεωργιανός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενος για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα και είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή.

Μάνος Τσαγκαράκης

http://www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis