Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:49 | 24/04/2019

Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, προσωπικό των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβε στο κέντρο αλλά και σε διάφορες περιοχές της πόλης συνολικά δεκατρία 13 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

[custom:google-ads]

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες (23-04-2019), αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν στοχευμένη επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου και Α.Π.Θ. κατά την οποία συνέλαβαν οκτώ άτομα που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Επιπρόσθετα, βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας, περιπολούντες αστυνομικοί ομάδων “Ζ” και ΔΙ.ΑΣ. κινούμενοι σε διάφορες περιοχές της πόλης, συνέλαβαν πέντε ακόμη άτομα για συναφή αδικήματα.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis