Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
00:34 | 27/07/2019

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Αθήνας:

Η Ένωση Αστυνομικών Αθηνών, ως η μεγαλύτερη Πρωτοβάθμια Ένωση Αστυνομικών της Χώρας, συγχαίρει δημόσια τον νέο Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Βρούτση Ιωάννη  για την άμεση ανταπόκριση και υπογραφή του στο αίτημα του Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π. για την τροποποίηση του προϋπολογισμού τρέχοντος έτους κατά 5.500.000 €, το οποίο εκκρεμούσε προς έγκριση από τις αρχές Μαρτίου 2019 προς την τότε Υπουργό Εργασίας κα Αχτσιόγλου Έφη, προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες απαιτήσεις του Ασφαλιστικού Ταμείου για επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών των τελευταίων πέντε ετών,  εκατοντάδων συναδέλφων μας ασφαλισμένων στο Ταμείο Πρώην Χωροφυλακής.  

Η Ένωσή μας καίτοι δεν πηρέ ποτέ θέση υπέρ ή κατά της διαγραφής των ασφαλισμένων που τηρούσαν τις προϋποθέσεις από το Πρώην Τ.Π.Δ.Υ., ήταν και είναι πάντα δίπλα σε όσους επέλεξαν την αποχώρησή τους, με συναντήσεις και παρεμβάσεις όπου χρειάστηκε, προκειμένου να κυλήσει ομαλά η χρονοβόρα διαδικασία και να επιστραφούν τα χρήματα στους δικαιούχους συναδέλφους μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καρτέρι θανάτου σε... παλιό γνώριμο των Αρχών

Για αυτό το λόγο με το υπ’ αριθ. 034 από 24-04-2019 έγγραφό μας προς την Π.Ο.ΑΣ.Υ., είχαμε στηλιτεύσει τη μεγάλη και ακατανόητη καθυστέρηση στην τυπική έγκριση της τροποποίησης του πλεονασματικού σημειωτέον, προϋπολογισμού του Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π. από την κυρία Αχτσιόγλου Έφη, η όποια παρά την τότε ενημέρωσή της από την Ομοσπονδία μας, δεν υπέγραψε ποτέ μέχρι και την αποχώρησή της από το Υπουργείο Εργασίας, αφήνοντας τους δικαιούχους χαμηλόμισθους συναδέλφους μας να αγωνιούν για τα δικά τους χρήματα, στα όποια προσέβλεπαν επί μήνες για να καλύψουν τις αυξημένες υποχρεώσεις τους. Κάτι που πραγματοποίησε ο νέος Υπουργός Εργασίας μέσα σε λίγες μόλις ημέρες από την σχετική ενημέρωσή του.

Όπως αποδεικνύεται περίτρανα, ο άνθρωπος κάνει τη θέση και όχι η θέση τον άνθρωπο και ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την καταλυτική  συμβολή  του Υπουργού κ. ΒΡΟΥΤΣΗ Ιωάννη στην άμεση επίλυση του ζητήματος που ταλάνιζε για  αρκετούς μήνες, μεγάλο αριθμό αστυνομικών – μελών της Ένωσής μας.

  Για το Δ.Σ.

- Ο -                                            - Ο -

 Πρόεδρος                                Γενικός Γραμματέας
 ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης             ΧΥΤΑΣ Κωνσταντίνος
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis