Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:19 | 08/04/2022

Στο αξίωμα του Αστυνομικού Διευθυντή Λακωνίας διατηρείται για τρίτη συνεχή χρονιά ο Βασίλειος Τσιγαρίδης, μετά τις πρόσφατες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία.

Ο Μεσσήνιος αξιωματικός ανέλαβε τα ηνία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας τον Ιούλιο του 2019, διαδεχόμενος τον Ηλία Αξιοτόπουλο, ενώ στο παρελθόν είχε υπηρετήσει ως Υποδιευθυντής στον νομό.

Στη διάρκεια της μέχρι στιγμής θητείας του στη Λακωνία, ο Β. Τσιγαρίδης έχει κληθεί να διαχειριστεί και να περιορίσει περιστατικά παραβατικότητας, που αφορούν κυρίως σε κλοπές-ληστείες, αλλά και υποθέσεις ναρκωτικών.

Η επιμήκυνση της παρουσίας του έμπειρου Διευθυντή στο «τιμόνι» των αστυνομικών υπηρεσιών της Λακωνίας, με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, αποτελεί αναγνώριση του θετικού προσήμου ως προς την επιτέλεση της αποστολής και των καθηκόντων που έχει αναλάβει.

Εξάλλου, στο πλαίσιο της διαδικασίας κρίσεων - τοποθετήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, γνωστοποιήθηκε πως παραμένει Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου ο Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας.

lakonikos.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis