Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:29 | 25/11/2021

Οι Έλληνες Αστυνομικοί,  ανεξαρτήτως βαθμού έχουν υψηλή την αίσθηση του καθήκοντος και θα ασκήσουν το λειτούργημα τους όπως οφείλουν να το πράξουν  απέναντι στην Πατρίδα και τους πολίτες, ανεξάρτητα από τις οικονομικές απολαβές που του δίνονται.

Τα παραπάνω όμως δεν συνεπάγονται πως θα πρέπει η πολιτεία να τους αντιμετωπίζει ως πολίτες β' κατηγορίας ή να τους θεωρεί ως δεδομένους, γιατί δυστυχώς αυτή την αίσθηση εκτιμούμε πως έχει μεγάλο μέρος των συναδέλφων μας.

Την δεδομένη χρονική στιγμή, αυτό που θα άλλαζε την αίσθηση αυτή, είναι η έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς των αστυνομικών κατά την περίοδο της πανδημίας που μαστίζει την χώρα μας.

Δεν είμαστε επαίτες, ούτε θα  λυθούν τα προβλήματα μας με την καταβολή από την πολιτεία ενός επιδόματος που σίγουρα οι συνάδελφοι μας το δικαιούνται εδώ και καιρό για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έχουν γίνει κατά την πανδημία και όχι μόνο.

Θα είμαστε οι τελευταίοι που θα αρνηθούν την στήριξη στους φίλους υγειονομικούς αλλά θα πρέπει η πολιτεία να συνειδητοποιήσει πως ακόμη και σε αυτή την περίπτωση η πρόληψη είναι προτιμότερη από την καταστολή.

Περιμένουμε από όλες τις συνδικαλιστικές μας ενώσεις να κινηθούν άμεσα για την υλοποίηση αυτού που η άλλωστε εδώ και καιρό η ίδια η πολιτεία έχει υποσχεθεί.

        Να μάθουμε και πάλι να διεκδικούμε !

                 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ 

         ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis