Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:36 | 14/10/2018

Έφερε καρπούς το ανθρωποκυνηγητό που είχε ξεκινήσει πριν από πέντε ολόκληρα χρόνια, για τον εντοπισμό ενός 51χρονου Έλληνα που είχε καταδικαστεί για απάτη με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας στις 10 Ιουλίου του 2013!

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ιστιαίας εντόπισαν τον φυγόποινο στα Λουτρά Αιδηψού όπου κρυβόταν και του πέρασαν χειροπέδες, με τις οποίες τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας. Με δεδομένο ότι είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης έξι ετών, 11 μηνών και δέκα ημερών, δόθηκε εντολή για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα όπου θα την εκτίσει.
[custom:google-ads]  

*** Στην φυλακή οδηγήθηκε με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών ένας 39χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη στην πόλη των Σερρών από άνδρες της Ασφαλείας, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούς καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου για διακεκριμένες κλοπές, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης έξι ετών, περιπτώσεις, εκκρεμούσε σε βάρος.

*** Την ίδια διαδρομή ακολούθησε ένας 43χρονος Έλληνας που συνελήφθη στα Τρίκαλα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, καθώς εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο αποφάσεις της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για ληστεία, κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων, με τις οποίες είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, δύο μηνών και 28 ημερών.

 

*** Στην Ήλιδα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 31χρονος αλλοδαπός, όταν προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων του ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ. Μάλιστα, σε προηγούμενη σύλληψη του είχε δηλώσει διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας.

Πηγή: protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis