Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:20 | 17/04/2020

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών την Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης είχε ως αποτέλεσμα την αυτόφωρη σύλληψη ενός ατόμου κατά τις βραδινές ώρες χθες (16-04-2020) στην περιοχή της Μενεμένης.

Πρόκειται για 42χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου Περί Όπλων.

Ειδικότερα, ο 42χρονος το αμέσως προηγούμενο διάστημα, σπάζοντας τα φινιστρίνια, είχε παραβιάσει δυο (02) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, από τα οποία αφαίρεσε προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών και δύο ραδιοκασετόφωνα, ενώ κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων εντοπίστηκε από τους δικυκλιστές έχοντας στην κατοχή του τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, καθώς επίσης και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.

Από την περεταίρω έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους είχε προβεί σε ακόμα πέντε (5) περιπτώσεις διαρρήξεων Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων στις περιοχές του Δενδροποτάμου και της Μενεμένης, από τα οποία είχε αφαιρέσει προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των ιδιοκτητών.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις συνεχίζονται.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η ανατομία της εγκληματικότητας - Σεμινάριο μέσω προηγμένης διαδικτυακής πλατφόρμας


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis