Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
13:59 | 22/07/2022

Συνελήφθη χθες (Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022) το απόγευμα στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 41χρονη ημεδαπή γυναίκα σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Όπως διακριβώθηκε έπειτα από αστυνομική έρευνα, η δράστιδα εκμεταλλεύονταν επιτηδευμένα ένα ανήλικο παιδί της, εξωθώντας αυτό στην επαιτεία, θέτοντας ταυτόχρονα σε κίνδυνο τη σωματική του ακεραιότητα και υγεία, με αποκλειστικό σκοπό τον πορισμό παράνομου εισοδήματος.

Διαβάστε επίσης

Ειδικότερα, τοποθετούσε ανήλικο κορίτσι της να παίζει μουσική, με όργανο που το είχε προμηθεύσει, υπό ακραίες καιρικές συνθήκες σε πολυσύχναστα σημεία των Φηρών Θήρας, στοχεύοντας στη συμπόνια και το κοινό αίσθημα των πολιτών-επισκεπτών-τουριστών, ώστε να του προσφέρουν χρηματικά ποσά.

Κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 839,10 ευρώ, ως προερχόμενο από εγκληματική δραστηριότητα, καθώς και ένα ακορντεόν.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων των αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την αστυνόμευση των τουριστικών περιοχών και την πρόληψη-καταπολέμηση παραβατικών συμπεριφορών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis