Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 22/01/2016

«Χωμένος» σε κάθε λογής οικονομική παρανομία ήταν ένας 66χρονος συστηματικός... φοροφυγάς, αλλά μυαλό δεν έβαζε. Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από τον αριθμό-ρεκόρ των 14 (!) καταδικαστικών αποφάσεων που εκκρεμούσαν σε βάρος του και οδήγησαν στη σύλληψή του!

Ο ηλικιωμένος φυγόποινος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στα Σέρβια και συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ο οποίος διέταξε να εκτελεστούν οι 14 καταδικαστικές αποφάσεις που είχε σε βάρος του για φοροδιαφυγή, πλαστογραφία και απόπειρα εκβιασμού.

*** Καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης επτά ετών για διακεκριμένες κλοπές εκκρεμούσε σε βάρος ενός 48χρονου Έλληνα που συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Ασφαλείας και προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

*** Στα Ιωάννινα, συνελήφθη από αστυνομικούς της τοπικής Ασφάλειας ένας 44χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπή. Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για να εκτελεστεί η ποινή του.

*** Στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας, αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών συνέλαβαν έναν 29χρονο Αλβανό χωρίς άδεια παραμονής στην Ελλάδα και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν απαγόρευση εισόδου στη χώρα και μια καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής 3.000 ευρώ.

 

 

http://www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis