Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:15 | 16/05/2017

Για τρεις διαρρήξεις και μία κλοπή σε σπίτια και καταστήματα της πόλης της Ρόδου κατηγορείται 38χρονος ο οποίος αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ!

Η σύλληψη του 38χρονου έγινε προχθές το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.
Πιο συγκεκριμένα, ο 38χρονος χρησιμοποιώντας το ποδήλατό του προσέγγιζε τα σπίτια ή τις επιχειρήσεις που θα «χτυπούσε».
Έτσι έκανε και τα ξημερώματα της 12ης Μαΐου 2017 που μετέβη σε κεντρικό εστιατόριο στην πόλη της Ρόδου όπου αφού έσπασε την τζαμαρία, μπήκε μέσα και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.
Βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας ο δράστης διέρρηξε και άλλο εστιατόριο στην πόλη της Ρόδου, από το οποίο όμως δεν αφαίρεσε κάτι.

Ο 38χρονος απογευματινές ώρες της 13ης Μαΐου 2017 αφού διέρρηξε το παντζούρι υπνοδωματίου σε σπίτι μπήκε μέσα και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα συνολικής αξίας 30.000 ευρώ και μία καρτέλα με ναρκωτικά χάπια.
Τέλος και πάλι στις 13 Μαΐου το μεσημέρι μπήκε από ανασφάλιστο παράθυρο κουζίνας και σε άλλη οικία και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 20-30 ευρώ.
Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων, τα οποία κατασχέθηκαν.
Ο 38χρονος οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Διαβάστε περισσότερα στο rodiaki.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis