Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
21:14 | 04/09/2022

Περισσότερα από 3.700 λαθραία πακέτα τσιγάρα κατείχε και διέθετε προς πώληση αντρόγυνο, που συνελήφθη έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς 64 (άντρας) και 60 (γυναίκα) ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα.

Διαβάστε επίσης

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες (03-09-2022) συνελήφθη στην περιοχή της Σταυρούπολης 43χρονος ημεδαπός, ο οποίος λίγο πριν τη σύλληψή του προμηθεύτηκε από το αντρόγυνο 10 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 64χρονου, καθώς επίσης στην οικία όπου διέμενε με την 60χρονη και σε αποθηκευτικό χώρο στην ταράτσα της ίδιας πολυκατοικίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.740 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου και χρηματικό ποσό προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά τους.

Επιπλέον κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο απόκρυψης και μεταφοράς των λαθραίων τσιγάρων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis