Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
21:44 | 02/07/2022

Στα χέρια των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης αστυνομίας Μυκόνου έπεσε σήμερα το μεσημέρι ένας 64χρονος Αμερικανός ο οποίος πάτησε με το όχημα του ένα γατάκι μπροστά στα μάτια της ιδιοκτητριας του και εξαφανίστηκε.

Οι αστυνομικοί, ενεργωντας άμεσα μετά απο την καταγγελία της γυναίκας κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες. Το συμβάν σημειώθηκε χθές αργά το απόγευμα στην περιοχή του Αγίου Στέφανου. Ο 64χρονος, όπως κατήγγειλε η ιδιοκτήτρια του ζώου, επέβαινε σε ενοικιαζόμενο όχημα, όταν μπροστά του εμφανίστηκε ένα γατάκι. Ο αλλοδαπός πάτησε γκάζι, το σκότωσε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Διαβάστε επίσης

Η ιδιοκτήτρια της γάτας , ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία με αποτέλεσμα η κατάθεσή της να οδηγήσει στη σύλληψη του υπηκόου Αμερικής. Αξίζει να τονιστεί ότι η καμπάνια ευαισθητοποίησης του Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενεργοποίησε άμεσα τα στελέχη της Αστυνομίας Μυκόνου , ώστε να οδηγούνται στην δικαιοσύνη όλοι οι υπεύθυνοι που θανατώνουν ζώα.

thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis