Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:49 | 02/09/2018

Η συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, οδήγησε στα ίχνη τριών (3) μελών συμμορίας που ενέχονται σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, τα οποία και συνέλαβαν.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 56 και 55 ετών και 51χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Συμμορίας» και παράβασης του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων».

[custom:google-ads]

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές ώρες χθες (01-09-2018), στην περιοχή της Ευκαρπίας, αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας, κατέλαβαν τους παραπάνω να πραγματοποιούν συνάντηση, προκειμένου οι δύο ημεδαποί να παραλάβουν ποσότητα ναρκωτικών ουσιών από τον 51χρονο, την οποία στη συνέχεια θα διακινούσαν στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε, σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 51χρονος, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στο χώρο αποσκευών και συγκεκριμένα κάτω από δεξαμενή φυσικού αερίου, δύο (2) δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους (1) κιλού και (32) γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν τρία (3) κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 56χρονου στην περιοχή της Καλαμαριάς, βρέθηκε μικροδέμα ηρωίνης και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ενώ στην κατοχή του 55χρονου, βρέθηκε κινητό τηλέφωνο το οποίοι χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του .

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis