Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:59 | 15/08/2022

Εξιχνιάσθηκαν άμεσα, από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας, περιπτώσεις ληστείας και απόπειρας ληστείας, που έλαβαν χώρα πρωινές ώρες χθες (14.08.2022), σε διαφορετικές περιοχές της Βόρειας Κέρκυρας.

Για τις δύο υποθέσεις συνελήφθησαν, το πρωί της ίδιας ημέρας (14.08.2022), από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κέρκυρας, συνολικά τρία άτομα, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος και σε βάρος τους σχηματίσθηκαν δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Διαβάστε επίσης

Πιο αναλυτικά, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, καθώς, με τη χρήση σωματικής βίας προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε άνδρα και στη συνέχεια του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των -400- ευρώ.

Για τη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη αλλοδαπός για απόπειρα ληστείας, καθώς αφού παραβίασε παράθυρο οικίας με σκοπό να αφαιρέσει αντικείμενα, έγινε αρχικά αντιληπτός από την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια και άσκησε σωματική βία για να την ακινητοποιήσει, όμως, πριν ολοκληρώσει την πράξη του, στη θέα του γιου της παθούσας, τράπηκε σε φυγή.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis