Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:30 | 07/08/2018

Συνελήφθησαν, από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, είκοσι επτά από τα είκοσι οκτώ μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, που διακινούσε ναρκωτικά στην Αιτωλοακαρνανία.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης της Ανακρίτριας Αγρινίου, αλλά και σε οργανωμένες αστυνομικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στο Αγρίνιο, στην Αθήνα, στην Κεφαλλονιά και στο Διδυμότειχο.

[custom:google-ads]

Υπενθυμίζεται ότι, στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται και τα τέσσερα αρχηγικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και ανήλικοι, οι οποίοι είχαν στρατολογηθεί από τους αρχηγούς, προκειμένου να διακινούν ναρκωτικά σε συνομηλίκους τους.

όλη η συλλογή των νόμωνΟι δράστες είχαν διακινήσει από τον Νοέμβριο του έτους 2017, τουλάχιστον ένα κιλό κοκαΐνη και πενήντα κιλά κάνναβη, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος, το οποίο ξεπερνά τις 500.000 ευρώ.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και μετά τις απολογίες τους, ενώπιον του Ανακριτή Αγρινίου, δέκα από αυτούς οδηγήθηκαν σε σωφρονιστικά καταστήματα της Χώρας, δέκα τέθηκαν σε κατ΄ οίκον περιορισμό έως την απόφαση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου, ενώ σε επτά επεβλήθησαν περιοριστικοί όροι.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis