Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:39 | 22/02/2022

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για εκβίαση, πρόκληση σωματικών βλαβών και παραβίαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ αναζητείται ακόμη ένας συνεργός τους.

Ειδικότερα, στις 18-2-2022, στην Πάτρα, ο δράστης που αναζητείται, οδηγώντας αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας με συνεπιβάτη ακόμη έναν άνδρα.

Ο δράστης διαπληκτίστηκε με τους δύο άνδρες και δύο συγκατηγορούμενοί του μετέβησαν άμεσα στον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, όπου προκάλεσαν στους δύο παθόντες σωματικές βλάβες με τα άκρα τους και με σιδερένιο λοστό.

Στη συνέχεια, οι δράστες με απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητας των παθόντων τους εκβίαζαν και τους απαιτούσαν το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ.

Χθες το απόγευμα, τρεις από τους δράστες, μετέβησαν σε επιχείρηση των παθόντων προκειμένου να λάβουν το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ, που απαιτούσαν εκβιαστικά από τους τελευταίους.

Αμέσως μετά την παραλαβή των χρημάτων, οι τρεις δράστες ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και συνελήφθησαν, ενώ σε σωματική έρευνα, που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους δράστες, βρήκαν στην κατοχή τους και κατάσχεσαν το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του τέταρτου δράστη.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis