Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:08 | 18/02/2022

Συνελήφθησαν, εχτές (17.2.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 17 και 19 ετών, αντίστοιχα, για απόπειρα ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης, που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, προχθες (16.2.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, διέρρηξαν οικία ηλικιωμένης και ενώ ερευνούσαν το χώρο, έγιναν αντιληπτοί από την ηλικιωμένη και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, την έσπρωξαν, ρίχνοντας την στο έδαφος.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης, του Τμήματος Τροχαίας Σπάρτης, της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας και του επιτελείου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, λίγες ώρες αργότερα, τους εντόπισαν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας και τους συνέλαβαν.

Τέλος, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και 37χρονη ημεδαπή, μητέρα του ανηλίκου, για παραμέληση της εποπτείας του.

Οι συλληφθέντες θα o δηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis