Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:42 | 30/12/2019

Συνελήφθησαν, σήμερα (30.12.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, σε συνεργασία με την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 26 και 40 ετών, αντίστοιχα, για απόπειρα ληστείας σε βάρος ηλικιωμένων ημεδαπών.

[custom:google-ads]

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας, που περιλαμβάνει ακόμη δύο (2) ημεδαπούς, ηλικίας 31 και 38 ετών, αντίστοιχα .

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω χθες (29.12.2019) το βράδυ , στη Σπάρτη Λακωνίας, διέρρηξαν οικία ηλικιωμένων ημεδαπών και με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή αιχμηρών αντικειμένων (μαχαιριού και κατσαβιδιού), τους ακινητοποίησαν, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης σε συνεργασία με την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, εντόπισαν σήμερα (30.12.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, τον 26χρονο και 40χρονο και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis