Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 18/03/2022

Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικήςεπιχείρησης του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας συνελήφθησαν χθες (17-03-2022) σε περιοχές της Άρτας, του Αγρινίου και τηςΑττικήςσυνολικά (8) άτομα.

Πρόκειται για ημεδαπούς, ηλικίας από 35 έως 58 ετών, σε βάρος των οποίων είχε σχηματιστεί κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία από την παραπάνω υπηρεσία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, μετά την υποβολή της οποίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας, εκδόθηκαν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης από τον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Άρτας, δυνάμει των οποίων πραγματοποιήθηκαν οι συλλήψεις.

Πιο αναλυτικά, όπως προέκυψε ύστερα από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα, οι κατηγορούμενοι, τουλάχιστον από τις αρχές του 2021, δραστηριοποιούνταν στη συστηματική διακίνηση κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης σε χρήστες στην Άρτα, το Αγρίνιο και τηνΑττική.

Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα διακριβώθηκε ότι οι συλληφθέντες πραγματοποίησαν τουλάχιστον -440- αγοραπωλησίες ναρκωτικών, διακινώντας τουλάχιστον -1- κιλό και -330- γραμμάρια κοκαΐνης και -950- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Το οικονομικό όφελος που αποκόμισαν από την εμπορία των παραπάνω ποσοτήτων ανέρχεται στις-140.000- ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis