Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
a
19:14 | 10/01/2022

Σοκ στην τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει η είδηση για την σύλληψη ενός 22χρονου στρατιωτικού στη Λέρο και μιας 16χρονης μαθήτριας,

οι οποίοι κατηγορούνται για εκδικητική πορνογραφία (revenge porn) σε βάρος μιας συνομίληκης της 16χρονης ερωμένης του στρατιωτικού.

Διαβάστε επίσης

Ψεύτικος λογαριασμός στο instagram

Ο 22χρονος στρατιωτικός διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την 16χρονη μαθήτρια και μαζί έφτιαξαν λογαριασμό στο instagram με ψευδή στοιχεία όπου παριστάνοντας κάποιον άνδρα, συνομιλούσαν με έτερη 16χρονη ημεδαπή, συμμαθήτρια της πρώτης την προηγούμενη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.

Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους που κράτησε μέχρι την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου αντάλλασσαν μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Καταγγελία των γονέων στο ΑΤ

Ωστόσο χθες Παρασκευή η 16χρονη πληροφορήθηκε ότι φωτογραφίες της με ερωτικό περιεχόμενο βρίσκονταν στην κατοχή κάποιων συμμαθητών της και αμέσως ενημέρωσε τους γονείς της οι οποίοι μετέβησαν στο ΑΤ Λερου για να το καταγγείλουν.

Άμεσα οι αστυνομικοί του ΑΤ Λερου έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα, έφτασαν στα ίχνη του 22χρονου στρατιωτικού και της 16χρονης συντρόφου του, του οποίους συνέλαβαν προκειμένου να παραπεμφθούν ενώπιον του εισαγγελέα στην Κω.

Δικογραφία για παραβάσεις των άρθρων 337, 346 και 348 του ΠΚ

Σε βάρος του 22 στρατιωτικού και της 16χρονης μαθήτριας – ερωμένης του, σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των άρθρων 337 ΠΚ «προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας», 346 ΠΚ «εκδικητική πορνογραφια» και 348 Γ’ ΠΚ «Πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων»

Τα κινητά τους τηλέφωνα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για περαιτέρω εξέταση.

Πηγή:   tanea.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis