Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:42 | 21/04/2022

Έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Ηρακλείου:

ΠΡΟΣ

1      Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ Παναγιώτη (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.),

2      Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνο (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.),

3      Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και

4      Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης.

       Την Τρίτη 19 Απριλίου μετά λύπης μας ενημερωθήκαμε για την έκδοση της υπ' αριθμ.: 829348 διαταγής του Α.Ε.Α. μέσω P.O.L. που αφορά την ενίσχυση των ΓΕ.Π.Α.Δ. Βορείου κ Νοτίου Αιγαίου (frontex) και η οποία για άλλη μια φορά εξαιρεί την ΓΕ.Π.Α.Δ. Κρήτης και στερεί το δικαίωμα της οικονομικής ενίσχυσης στους ήδη επιβαρυμένους και πενιχρούς μισθούς των συναδέλφων μας.

Στα πλαίσια των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων της ισονομίας κ ισοπολιτείας και προκειμένου οι συνάδελφοι-μέλη μας και γενικά οι αστυνομικοί της Κρήτης να μη νιώθουν ότι είναι "παιδιά ενός κατώτερου Θεού", αιτούμαστε έστω την ύστατη στιγμή να διορθωθεί η παραπάνω διαταγή και να προστεθεί σε αυτήν η ΓΕ.Π.Α.Δ. Κρήτης, ώστε να έχουν και οι Αστυνομικοί της Κρήτης το δικαίωμα να ενισχύσουν το εισόδημα τους και να στηρίξουν τις οικογένειες τους στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε.

       Επιπρόσθετα επανερχόμαστε στο αίτημά μας ώστε οι θέσεις που ενισχύουν τέτοιες υπηρεσίες να κατανέμονται δίκαια σε όλες της ΓΕ.Π.Α.Δ., αλλά και η επιλογή των συναδέλφων εντός αυτών να γίνεται με αξιοκρατικά κριτήρια ώστε να μην παρατηρούνται φαινόμενα του παρελθόντος όπου οι θέσεις καλύπτονταν από τα ίδια πρόσωπα ξανά και ξανά τη στιγμή που δεκάδες άλλοι συνάδελφοι είδαν αιτήσεις τους να απορρίπτονται.    

      Ευελπιστούμε στην κατανόηση σας και στην τροποποίηση της ανωτέρω διαταγής σας.

 

Με Εκτίμηση,

για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε. Α. Υ. Ν. Η.

Ο Πρόεδρος

ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ Νικόλαος

Ο Γενικός Γραμματέας

ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Γεώργιος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis