Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:44 | 13/08/2022

Το κείμενο που ακολουθεί αναρτήθηκε στη σελίδα στο fb του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς και Νήσων:

Σε διαμαρτυρία προχώρησαν οι εργαζόμενοι-ες της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΥΠΠΟΑ στη Μπουμπουλίνας σήμερα το πρωί, για την παρουσία της αστυνομικής δύναμης που έχει δημιουργήσει πολλαπλά προβλήματα στο Υπουργείο και στη γειτονιά των Εξαρχείων.
 
Τις τελευταίες μέρες 3 κλούβες και η αύρα της αστυνομίας βρίσκονται μονίμως παρκαρισμένες έξω από το κτίριο του ΥΠΠΟΑ στην οδό Μπουμπουλίνας! Το ισόγειο του κτιρίου, όπου δουλεύουν οι υπάλληλοι και δέχονται κοινό, δεν έχει πλέον πρόσβαση σε φυσικό φωτισμό, γεμίζει καυσαέριο από τις εξατμίσεις, έχει μόνιμο θόρυβο, ενώ όλο το κτίριο της Μπουμπουλίνας έχει μετατραπεί σε παράρτημα του αστυνομικού Τμήματος, με τους ένστολους να μπαινοβγαίνουν στους ορόφους, πολλοί από αυτούς οπλισμένοι!
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία, με την κάλυψη της πολιτικής ηγεσίας, επιχειρούν να μετατρέψουν το κτίριο της Μπουμπουλίνας σε επιχειρησιακό κέντρο της ΓΑΔΑ. Δεν ξεχνάμε ότι στο ΥΠΠΟΑ υπηρέτησε για ένα διάστημα και ο δολοφόνος Κορκονέας.
 
Οι εργαζόμενοι δεν έχουμε σκοπό να ανεχτούμε άλλο την υποβάθμιση της εργασίας μας και της καθημερινότητάς μας από τις δυνάμεις καταστολής. Η Μπουμπουλίνας είναι έδρα του Υπουργείου Πολιτισμού, χώρος εργασίας και χώρος εξυπηρέτησης κοινού.
 
Ο Ενιαίος Σύλλογος παραβρέθηκε στην κινητοποίηση, διαμαρτυρήθηκε έντονα στο αστυνομικό Τμήμα, τη ΓΑΔΑ και την πολιτική ηγεσία, για να απομακρυνθούν πάραυτα οι δυνάμεις της αστυνομίας από την Μπουμπουλίνας.
Το γραφείο της Υπουργού μας ενημέρωσε ότι και η Υπουργός έχει διατυπώσει το ίδιο αίτημα.
 
Ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΠΠΟΑ Αττικής, Στερεάς και Νήσων θα αποστείλει σχετική επιστολή σε κάθε αρμόδιο φορέα (ΥΠ.ΠΟ.Α., ΥΠΡΟΠΟ, ΓΑΔΑ) και θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις αν δεν λήξει άμεσα η ιδιότυπη "κατάληψη" του ΥΠΠΟΑ από την αστυνομία.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis