Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:15 | 07/12/2019

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Νότιας Δωδεκανήσου:

Επιτέλους σοβαρότητα στη μέριμνα για το προσωπικό, Κύριοι του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ και της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας !!!

Ενώ έχετε ενημερωθεί εγγράφως για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου να εμποδίσει τις μεταφορές μεταναστών στο νησί στείλατε έξι (6) Αστυνομικούς  να μεταφέρουν   (42) αλλοδαπούς κρατούμενους.    

Σας πέρασε από το μυαλό,  αν τι στιγμή που οι Αστυνομικοί  πάλευαν στην μπούκαπόρτα του πλοίου  με τους τοπικούς άρχοντες του νησιού, αν έπεφτε κανένας μετανάστης στο νερό τι θα γινότανε και τι θα λέγατε.

Να σας πούμε εμείς, θα σφυρίζατε αδιάφορα και θα εξαντλούσατε την αυστηρότητα σας στου δύσμοιρους τους Αστυνομικούς που τους στέλνετε σαν πρόβατα επί σφαγής.

Από την πλευρά μας, δεν μπορούμε να κατανοήσουμε αν όλα αυτά που συμβαίνουν είναι λόγο ανεπάρκειας ή αδιαφορίας.

Το βέβαιο όμως είναι ότι όταν διατάσσετε μια μεταγωγή για τη  Λερο και ξαφνικά (με επεισοδιακό τρόπο) βρίσκεται στον Πειραιά, και σίγουρα υπάρχουν ευθύνες.

Κλείνοντας διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα αφήσουμε απροστάτευτους τους συναδέλφους μας που εκτελούν μεταγωγές από 17 έως 26 ώρες στο κατάστρωμα γιατί εσείς θέλετε να προστατεύσετε τα αξιώματα σας, χωρίς προγραμματισμό, ρισκάροντας,    και χωρίς να λαμβάνονται υπ’όψιν όλα τα ενδεχόμενα.

Από τα πρώτα μαθήματα στην σχολή αξιωματικών διδάσκετε ότι όταν εκδίδουμε μια διαταγή πρέπει να ελέγχουμε αν είναι  εφικτό να εκτελεστεί αλλά κάποιοι απουσίαζαν !!!!!!       

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο  Πρόεδρος                                             Ο   Γεν. Γραμματέας

 

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ                          ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ Γεώργιος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis