Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:14 | 18/02/2020

Καταγγέλλουμε την τακτική της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής , της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής και την προκλητική αδιαφορία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για τον τρόπο που μεταχειρίζονται τους συναδέλφους μας που εκτελούν μεταγωγές από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου προς τον Πειραιά .

Ακόμα και εχθροί να μας διοικούσαν, θα έδειχναν τον ανθρωπισμό τους και δεν θα απαιτούσαν από τους Αστυνομικούς που μεταφέρουν κρατούμενους από τις περιοχές μας, ταξιδεύοντας στο κατάστρωμα για 14 με 18 ώρες, μόλις φτάσουν στον Πειραιά, να συνεχίζουν προκειμένου να παραδώσουν τον κάθε ένα κρατούμενο στον προορισμό του. Αν δεν σας έχουν ενημερώσει, σας το γνωρίζουμε εμείς ότι σε μία μεταγωγή μπορεί να μεταφέρονται ταυτόχρονα ποινικοί-αλλοδαποί – ψυχασθενείς κρατούμενοι. Εξηγήστε μας λοιπόν αν υπάρχει λογική στην απαίτηση, εκείνοι που εκτελούν την μεταγωγή να παραδίδουν τους κρατούμενους: α) Ποινικούς: Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής , β) Αλλοδαπούς : Διεύθυνση Αλλοδαπών ή Κέντρα Κράτησης ( Κόρινθο, Αμυγδαλέζα κ.α.) και γ) Ψυχασθενείς: στις κλινικές (Δρομοκαΐτειο, Δαφνί κ.α.), που προορίζονται.

Το έχουμε αντιληφθεί ότι εμάς που Υπηρετούμε στο Ανατολικό Αιγαίο μας θεωρείται Πληβείους και μας έχετε για τη ‘’λάντζα’’ προκειμένου εσείς , (ως Πατρίκιοι) να αναπαύεστε  στις δάφνες των υψηλών αξιωμάτων σας. Εκτιμούσαμε ότι τουλάχιστον θα κάνατε μία προσπάθεια να μας χρυσώσετε το χάπι, αποφεύγοντας τέτοιες κραυγαλέες και προκλητικές ενέργειες.

Κύριοι (όπως μας δείχνετε δεν είμαστε συνάδελφοι) εμείς δεν αντέχουμε άλλο να βάζουμε πλάτη  και εσείς να σφυρίζεται αδιάφορα . Ελάτε στην πράξη να μας δείξετε πως υλοποιούνται αυτά που διατάζετε ( με ευκολία) ή θα μας βρείτε μπροστά σας.    

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Β. ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ν. ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ν. ΛΕΣΒΟΥ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ν. ΣΑΜΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ν. ΧΙΟΥ

ΚΥΔΩΝΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΑΠΕΣΣΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis