Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 01/02/2021
Ανάρτηση από την Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Πρωτοβουλία Αστυνομικών στο fb:
 
 
Οι συνάδελφοι, συλλαμβάνουν εγκληματικές οργανώσεις και η Ηγεσία, την επόμενη κιόλας ημέρα, τους στέλνει για ελέγχους covid!
 
Είναι απίστευτα τα όσα συμβαίνουν στην ΓΑΔΘ εδώ και καιρό, αλλά πλέον έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.
 
Πριν λίγες ημέρες, δώσαμε τα συγχαρητήρια μας στους συναδέλφους της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης για την τεράστια επιτυχία τους, με την σύλληψη 3 ατόμων και την κατάσχεση 320 και πλέον κιλών κοκαΐνης.
 
Για να βγούνε τέτοιες δουλειές, όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, χρειάζονται αμέτρητες ώρες εργασίας μακριά από τις οικογένειες και με τεράστιους κινδύνους να ελλοχεύουν.
 
Το ευχαριστώ λοιπόν της Ηγεσίας προς τους συναδέλφους, είναι να διατεθούν σήμερα κιόλας σε κλιμάκια covid!
 
Και αναρωτιόμαστε λοιπόν, σε ποιο επιχειρησιακό εγχειρίδιο, προβλέπεται οι συνάδελφοι της Ασφάλειας, που συμμετέχουν σε επιχειρήσεις για εξάρθρωση εγκληματικών οργανώσεων, να διατίθενται ταυτόχρονα σε κοινές επιχειρησιακές δράσεις και ουσιαστικά να "καίγονται";
 
Και δεν είναι μόνο οι συνάδελφοι της Δίωξης Ναρκωτικών. Ομοίως και οι συνάδελφοι της κρατικής, του εκβιαστών, του οργανωμένου και πολλών άλλων ειδικών υπηρεσιών της Ασφάλειας, την μία μέρα κάνουν παρακολουθήσεις και την επόμενη κάνουν ελέγχους covid ή σκοπιές στα κρατητήρια (ώστε να τους μάθουν άπαντες... Οι δράστες).
 
Όλη αυτή η κατάσταση βεβαίως οφείλεται σε ένα και μόνο λόγο.
 
Στο γεγονός ότι η Ηγεσία για να ικανοποιήσει μαζικές επιθυμίες για την Διεύθυνση Ασφαλείας, έχει αδειάσει τα Αστυνομικά Τμήματα, με αποτέλεσμα την απόλυτη μπαχαλοποίηση των υπηρεσιών.
 
Πλέον άπαντες κάνουν τα πάντα.
 
Σκοπιές, επιχειρήσεις, ελέγχους covid και ούτω καθεξής.
 
Η ορθή διαχείριση του προσωπικού αποτελεί πλέον γρίφο για δυνατούς λύτες στην πόλη μας.
 
Διέλυσαν τις υπηρεσίες για τα ρουσφέτια!
Σκοπιά χωρίς ρεύμα λόγω οφειλών...
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis