Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:01 | 02/08/2021

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Νότιας Δωδεκανήσου:

Μετά από πολύ καιρό και συνεχείς παραινέσεις της Ένωσής μας,  είχαμε την χαρά να απευθυνθούμε σε ¨ευήκοα ώτα¨   και αποτελεσματικούς Αξιωματικούς.

Η αποτύπωση της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή μας στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, είχε ως αποτέλεσμα την χθεσινή άμεση επίσκεψη του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας Αντιστράτηγου κ. Γεώργιου Γιάννινα στην περιοχή μας, η οποία αν και σύντομη ήταν ουσιαστική.   

Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας βρέθηκε απρογραμμάτιστα για λίγες ώρες στο νησί της  Ρόδου όπου και διαπίστωσε ¨ιδίοις όμμασι¨ τα όσα συμβαίνουν.

Παρόλο που καταβλήθηκε αξιόλογη προσπάθεια για τον ¨εξωραϊσμό της κατάστασης¨, η έλλειψη προγραμματισμού δεν άφηνε περιθώρια για το επιθυμητό αποτέλεσμα.    

Κατά την διάρκεια της συνάντησης μας με τον συγκεκριμένο αξιωματικό,  διαπιστώσαμε ότι είχε αντιληφθεί στον μέγιστο βαθμό αυτά που μπορούσε και έπρεπε με δεδομένη την συντομία της επισκέψεως του.

Αυτό όμως  που μας εντυπωσίασε ήταν η αμεσότητα της δρομολόγησης λύσεων και μάλιστα προς την σωστή κατεύθυνση. Σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι άμεσα θα μετακινηθούν προσωρινά δυνάμεις Ο.Ε.Π.Τ.Α. και Ο.Π.Κ.Ε. από άλλες περιοχές της Ελλάδας προκειμένου να συμβάλουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του νησιού.  

Από την πλευρά μας θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και τον  Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας για την άμεση ανταπόκριση και την αποτελεσματικότητα τους.     

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο  Πρόεδρος                                                      Ο   Γεν. Γραμματέας

 

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ                                    ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ Γεώργιος


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ειδική Έκπτωση στα ασφάλιστρα αστυνομικών από την idirect.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis