Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:13 | 21/12/2020

Ανακοίνωση πέντε συνδυκαλιστικών Ενώσεων της ΕΛ.ΑΣ.:

Οι Ενώσεις μας θα ήθελαν να εκφράσουν την στήριξη τους στην Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νόμου Σάμου για τα όσα εύστοχα αναδεικνύει με την από 19-12-2020 ανακοίνωση της. Οι μεταγωγές ψυχικά ασθενών είναι ένα θέμα που απασχολεί και τις δικές μας περιοχές  και οι συνάδελφοι-μέλη μας που εμπλέκονται μας έχουν καταγγείλει ότι έχουν τύχει αντίστοιχων συμπεριφορών.

Η αλήθεια είναι ότι  οι μεταγωγές ψυχικά ασθενών είναι η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι, όμως  τα όσα συμβαίνουν στην πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερα.

Είναι οξύμωρο να μας κάνουν υποδείξεις αξιωματικοί που κάνοντας χρήση βαθμού αναγκάζουν αστυνομικούς να παραδίδουν αλλοδαπούς κρατούμενους στην Αμυγδαλέζα και στην Κόρινθο, ενώ παράλληλα τους υποχρεώνουν να παραλάβουν ποινικούς κρατούμενους απ´ ευθείας από τις φυλακές Κορυδαλλού.  Ωστόσο αυτό που μας ανησυχεί περισσότερο είναι όπως εύστοχα ανέφερε η ανωτέρω Ενωση ότι το Αρχηγείο το οποίο έχουμε ενημερώσει κατ´ επανάληψη,  σφυρίζει αδιάφορα.

Επειδή ο κόμπος έφτασε στο χτένι και μετά από τα όσα συμβαίνουν,το χαλί είναι μικρό για να χωρέσει αυτά που κρύβονται από κάτω,θα αναλάβουμε συντονισμένες δράσεις για να βρούμε το δίκιο μας. Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο και εμείς δεν θα σταματήσουμε μέχρι να αναλάβει ο κάθε ένας το μερίδιο που του αναλογεί.

 

        Ως εδώ η κοροϊδία…..   

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Β. ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ν. ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ν. ΛΕΣΒΟΥ

 

OΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ν.  ΧΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ν.  ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΠΕΣΣΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 

ΣΥΡΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis