Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:14 | 24/11/2020

Σε δυσμενή κατάσταση βρίσκεται η Λάρισα εξαιτίας του κορωνοϊού με τα κρούσματα να πιέζουν εκεί το σύστημα υγείας.  Μάλιστα, συναγερμός σήμανε στη δομή του Αριστέα στον Αμπελώνα, καθώς εντοπίστηκαν 35 κρούσματα, ύστερα από ιχνηλάτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα κρούσματα ανιχνεύθηκαν από τις υπηρεσίες του ΕΟΔΥ την περασμένη Πέμπτη, και αμέσως απομονώθηκαν σε ειδικές κλίνες που ήταν έτοιμες για το σκοπό αυτό.

Πρόκειται για 11 εργαζόμενους της δομής και 22 άτομα που περιθάλπτονται σε αυτή, ενώ 2 αφορούν σε εργαζόμενους σε συνεργαζόμενο συνεργείο καθαριότητα, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ. Η κατάσταση σύμφωνα με τους υπευθύνους του ΕΟΔΥ είναι απολύτως ελεγχόμενη, ενώ η υγεία των ατόμων που νοσούν εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Όλα τα κρούσματα περιθάλπονται από το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου, καθώς και από ειδικό γιατρό πνευμονολόγο, ο οποίος έχει προσληφθεί στο πλαίσιο του προγραμματισμού που είχε κάνει η διοίκηση του Κέντρου ακριβώς για τον σκοπό αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα, από τις 10 π.μ. έως και τις 4 μ.μ. στη Λάρισα πραγματοποιηθούν rapid tests από τον ΕΟΔΥ (Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης).

newpost.gr

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis