Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:31 | 01/06/2021

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 31 Μαΐου 2021 στην Θεσσαλονίκη συνάντηση των Προεδρείων των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Κέρκυρας και Φλώρινας, με την επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη κυρία Αντωνίου Μαρία.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν το αίτημά μας για την επέκταση  και στο αστυνομικό προσωπικό των Διευθύνσεων μας του επιδόματος παραμεθόριων και προβληματικών περιοχών, ένα ζήτημα που και η κυρία Αντωνίου κατά το παρελθόν είχε αναδείξει ως βουλευτής της τότε Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στα πλαίσια του προβλεπόμενου κοινοβουλευτικού ελέγχου, καταθέτοντας σχετική επερώτηση στηΒουλή, υπερτονίζοντας την καταφανέστατη αδικία που υφίστανται όσοι συνάδελφοί μας υπηρετούν στην Ελληνοαλβανική μεθόριο.

Παράλληλα μεταφέραμε τη απογοήτευση των συναδέλφων μας οι οποίοι, ειδικά την τελευταία διετία, έχουν επιφορτιστεί σχεδόν τα πάντα, ενώ στον αντίποδα από πλευράς της κυβέρνησης δεν έχει υλοποιηθεί καμία από τις δεσμεύσειςτης.

   Η κυρία Αντωνίου, αφού άκουσε όσα τεκμηριωμένα και διεξοδικά της επισημάνθηκαν, δεσμεύθηκε ότι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, θα προωθήσει αυτά τα ζητήματα και σε εύλογο χρονικό διάστημα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.                                                                                                                                
 

ΓΙΑ ΤΑ Δ.Σ.

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ  ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΝΑΚΟΣ   Βασίλειος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης   

ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης  

ΜΠΟΖΙΚΗΣ Νικόλαος 

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis