Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 02/04/2021

Την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 και ώρα 11:00΄ αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων πραγματοποίησε  συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό  Αστυνομικό  Διευθυντή  Αν. Μακ.  και  Θράκης,  Υποστράτηγο κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάλη.

Στη συνάντηση τέθηκαν θέματα που αφορούν τους Συναδέλφους αλλά και τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης. Τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

  •  Ενημερώσαμε τον κ. Γενικό σχετικά με την πρόταση που καταθέσαμε στο Υπουργείο μας για την επανίδρυση του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού καθώς και την απαιτούμενη αύξηση νέων οργανικών θέσεων προκειμένου να αποκατασταθεί το χρόνιο θέμα των αδαπάνως αποσπασμένων συναδέλφων μας. Επισημάναμε, επίσης, και την χρόνια ανάγκη αύξησης των οργανικών θέσεων στο Τ.Δ.Ε. Κήπων σύμφωνα με τις πραγματικές υπηρεσιακές ανάγκες.
  • Συζητήσαμε σχετικά με την επίσπευση των απαιτούμενων ενεργειών της ανέγερσης νέου Αστυνομικού κτηρίου στην Αλεξανδρούπολη και τη συνέχιση των προσπαθειών μας για τον κοινό αυτό σκοπό. Επιπρόσθετα, για την ανάγκη  βελτίωσης των κτηριακών εγκαταστάσεων του Α.Τ. Τυχερού λόγω των αυξημένων  λειτουργικών αναγκών του (πχ. Εγκατάσταση κέντρου ηλεκτρονικής επιτήρησης συνόρων κλπ).
  • Αιτηθήκαμε την αύξηση των διαθέσιμων εμβολίων προστασίας από τον covid19 για τους αιτούντες συναδέλφους μας.
  • Λόγω των αυξημένων αναγκών φύλαξης των συνόρων και την προστασία της Δημόσιας Υγείας, επιστήσαμε στον κ. Γενικό την ανάγκη για πιστή εφαρμογή των Προεδρικών Διαταγμάτων που εξασφαλίζουν τις απαραίτητες εργασιακές συνθήκες των συναδέλφων μας.

Ο κ. Γενικός δεσμεύτηκε για τα θέματα τα οποία άπτονται της αρμοδιότητάς του να προχωρήσει στην άμεση υλοποίηση τους, στα δε υπόλοιπα να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης των προσπαθειών και επιδιώξεών μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καθώς κατανοεί το δίκαιο των αιτημάτων μας. Επιπλέον, μας ενημέρωσε για τη συνέχιση της ενίσχυσης της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης με τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό που θα διευκολύνει την εκτέλεση των καθηκόντων μας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα με την υπόσχεση για τη μελλοντική συνεχή και δημιουργική συνεργασία μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
 
  Ο  Πρόεδρος                                Ο  Γενικός Γραμματέας
 
 

 

ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος                      ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Γεώργιος
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis