Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
13:19 | 22/06/2022

Το Προεδρείο της Ένωσης μας συνοδευόμενοι απο τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόριο, πραγματοποίησε συνάντηση την Δευτέρα 20 Μαΐου με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνο.     

Αρχικά αφού ανταλλαχθησαν οι καθιερωμένες ευχές, δια του Προεδρείου μας μεταφέρθηκαν στον Αρχηγό του Σώματος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι μας στις τουριστικές περιοχές και ειδικότερα στο Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου, στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου και Χερσονήσου.

Διαβάστε επίσης

Αιτηθήκαμε την ενίσχυση των παραπάνω υπηρεσιών, με αποσπάσεις εκτος Γενικής Κρήτης, με ικανό αριθμό Αστυνομικών. Επίσης αιτηθήκαμε να ενισχυθεί η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου με συγκεκριμένων τύπων οχήματα καθώς και για επιχειρησιακο εξοπλισμό.     

Ο Αρχηγός του Σώματος κ. ΣΚΟΥΜΑΣ κατανόησε τα αιτήματα μας και ειδικότερα θα εκδοθεί νεα διαταγή για την ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου. Για τα ειδικών τύπων οχήματα μας ενημέρωσε πως με την πρώτη αγορά-ενίσχυση του στόλου της Ελληνικής Αστυνομίας θα ενισχυθούμε αναλόγως τις ανάγκες.

Για την λέσχης σίτισης που στεγάζεται στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηράκλειου μας τόνισε οτι εχει εξασφαλιστεί ο απαραίτητος εξοπλισμός ωστε με την παράδοση του έργου να είναι άμεσα λειτουργική.     

Με Εκτίμηση, για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ Νικόλαος              ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Γεώργιος

 

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis