Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΙ ΕΒΡΟΥ
10:54 | 28/05/2022

Συνάντηση με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Γεώργιο ΔΟΥΒΑΛΗ είχε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου στην Θεσσαλονίκη. Πέραν της εθιμοτυπίας λόγω της ανάληψης των νέων καθηκόντων του, καταθέσαμε στον κ. Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος τα ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό και τον κλάδο μας γενικότερα στις Υπηρεσίες μας. Η συνάντηση διήρκεσε πέραν της μιας ώρας και πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα.

Επισημάναμε την αναγκαιότητα του επανασχεδιασμού και επαναπροσδιορισμού των υπηρεσιακών αναγκών των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης. Συζητήσαμε την αύξηση των μεταναστευτικών πιέσεων και την διαχείριση των μεταναστευτικών ροών.

Επισημάναμε την πρόοδο στις προμήθειες υλικοτεχνικού εξοπλισμού που έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια αλλά παράλληλα τονίσαμε ότι θα πρέπει να συνεχιστεί σε στοχευμένες δράσεις, ώστε να διατηρηθεί η επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα.

Στα πλαίσια αυτά τονίσαμε τα κενά που υπάρχουν σε αξιωματικούς και ανακριτικούς υπαλλήλους αλλά και την αναγκαιότητα να μην απομακρυνθεί κανείς από την αποσπασμένη δύναμη χωρίς δαπάνες από τις Υπηρεσίες μας. Τέθηκαν και άλλα ζητήματα που άπτονται της άμεσης αρμοδιότητας του κ. Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος

Συνεχίζουμε, ως συνδικαλιστικός φορέας, πέρα από τις διαπιστώσεις και την καταγραφή των προβλημάτων, να προτείνουμε και τις λύσεις αυτών.

Στο πλαίσιο της ειλικρινούς συζήτησης επιβεβαιώσαμε το κλίμα αμοιβαίας συνεννόησης με την Ηγεσία με γνώμονα, την διατήρηση του αισθήματος της ασφάλειας της κοινωνίας και την βελτίωση των συνθηκών εργασίας του αστυνομικού προσωπικού. Με Ιδιαίτερη Τιμή Για την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου

Για το Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΔΕΡΒΕΝΤΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis