Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:14 | 27/10/2022

 Σε συνέχεια της από 21/10/2022 ανακοίνωσής μας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. μας με τον Ταξίαρχο κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ Παναγιώτη, Δ/ντη της Δ.Α.Β/Α.Α και υπεύθυνο εκ της θέσης του για τη διάθεση αστυνομικών δυνάμεων στη διεξαγωγή αθλητικών συναντήσεων στα όρια της Δ/νσης. Στη συνάντηση παρευρίσκονταν ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης κ. Σκαμπαρδώνης Βάιος και αναλύθηκαν διεξοδικά όλες οι επιμέρους πτυχές της Κ.Υ.Α. 38404 ΄΄ Έγκριση του Ενιαίου Κανονισμού Ασφάλειας Αθλητικών Εκδηλώσεων΄΄ ΦΕΚ 1780 από 26/8/2009.

     Η συγκεκριμένη Κοινή Υπουργική Απόφαση προβλέπει διακριτούς ρόλους για το πως περιφρουρείται μια αθλητική συνάντηση και ιδίως, ποιος και για τι πράγμα είναι υπεύθυνος. Συμφωνήθηκε δηλαδή, ότι η εξαιρετική σαφήνεια του νομοθετήματος είναι σημαντικό να ΄΄αποτυπώνεται΄΄ και στην πράξη, για την αποφυγή ανεπιθύμητων καταστάσεων σε βάρος πολιτών και αστυνομικών δυνάμεων. Διασαφηνίστηκε, επίσης ότι κάθε μεγάλη επένδυση στον αθλητισμό είναι καλοδεχούμενη και είμαστε υπέρμαχοι τέτοιων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών. Επίσης, τονίσθηκε ιδιαίτερα ότι απέχουμε συστηματικά από τυχόν επιχειρηματικές διαμάχες.

Διαβάστε επίσης

     Είμαστε κι έτσι αισθανόμαστε, ακάματοι αρωγοί της Πολιτείας και των πολιτών και θεσμικοί βοηθοί κάθε υγιούς οικονομικής πρωτοβουλίας που ανελίσσει τη χώρα μας. Αυτό πρέπει να το γνωρίζουν όλοι οι οπαδοί, όλοι οι φίλαθλοι, όλοι οι πολίτες της Βορειοανατολικής Αττικής

Διαβάστε την Επίσημη Ανακοίνωση της Ένωσης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis