Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ς
20:23 | 06/07/2022

Ο Πρόεδρος ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Κων/νος και ο Γεν. Γραμματέας ΠΑΣΠΑΛΑΡΗΣ Αθανάσιος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β/Α Αττικής, επισκέφτηκαν τον Δ/ντη της Δ/νσης Υγειονομικού, Υποστράτηγο κ. ΜΠΑΔΕΚΑ Αθανάσιο για θέματα της αρμοδιότητάς του.

Μεταξύ των άλλων μετέφεραν στον κ. Δ/ντη τη βούληση όλων των συναδέρφων που υπηρετούν στις υπηρεσίες των γεωγραφικών ορίων της Δ.Α.Β/Α.Α για λειτουργία Ιατρείου στη Δ/νση.

Διαβάστε επίσης

Έχουμε την αίσθηση ότι η συγκεκριμένη καινοτομία θα αποσυμφορήσει τα Κ.Ι.Α αφενός, αφετέρου δε οι συνάδελφοι θα εξυπηρετηθούν πληρέστερα και με μεγαλύτερη ταχύτητα. Βεβαίως είμαστε γνώστες και κοινωνοί των δυσκολιών της πρωτοβουλίας ,της έλλειψης ιατρικού προσωπικού κ.λ.π.

Ο κ. ΜΠΑΔΕΚΑΣ μας διαβεβαίωσε ότι η συγκεκριμένη πρόταση μας θα εξετασθεί άμεσα κι όταν υπάρξουν οι κατάλληλες αντικειμενικές συνθήκες, θα λάβει πρωτοβουλίες για την υλοποίηση της.

Το Δ.Σ εκφράζει τις ευχαριστίες του για την κατανόηση και την ευαισθησία που επέδειξε και ευελπιστούμε ότι σύντομα θα αποτελέσει μια ακόμη κατάκτηση μας.

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis