Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:35 | 23/11/2019

Στα πλαίσια του Γενικού Συμβούλιου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. την 20-21 Νοεμβρίου 2019, αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού Συμβούλιου της Ένωσης μας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Αναστάσιο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, τον Β' Αντιπρόεδρο Άγγελο ΤΥΛΛΙΟ και τον Ταμία Κων/νο ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ επισκέφτηκαν την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και συναντήθηκαν με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ και τον Προϊστάμενο Επιτελικού Γραφείου του Αρχηγού Ταξίαρχο κ. Χρήστο ΜΑΝΟΥΡΑ.         

Στη συνάντηση αναλύθηκαν διεξοδικά προβλήματα και ζητήματα των Υπηρεσιών της Δ. Α. Σερρών, επικεντρώνοντας κυρίως στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό και στα απαρχαιωμένα περιπολικά οχήματα και υλικά της διμοιρίας υποστήριξης, στην έγκαιρη έκδοση διαταγών για τις αποσπάσεις σε περιοχές προς αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών, στην όσο το δυνατόν πιο σύντομη παραμονή αλλοδαπών κρατουμένων-μεταναστών στα κρατητήρια υπηρεσιών της Δ.Α. Σερρών και στην εποχιακή ενίσχυση του Τμήματος Διαβατήριου Έλεγχου Προμαχώνα τους θερινούς μήνες με αποσπάσεις Αστυνομικού Προσωπικού από υπηρεσίες εκτός της Δ. Α. Σερρών.        

[custom:google-ads]

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η οποία διεξήχθη σε άριστο κλίμα, ο κ. Αρχηγός εξέτασε όλα τα ζητήματα που του τέθηκαν με την επίδοση γραπτού υπομνήματος της Ένωσης μας και ανέφερε ότι η διαδικασία αγοράς καινούργιων περιπολικών οχημάτων μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ αλλά και από τον προϋπολογισμό βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης, δεσμεύτηκε για την όσο το δυνατόν πιο ευρεία αντικατάσταση παλαιών ειδών της διμοιρίας υποστήριξης με καινούργια και ότι θα προσπαθήσει για την εποχιακή ενίσχυση του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα με προσωπικό από άλλες περιοχές εκτός της Δ.Α.  Σερρών. Για τα υπόλοιπα τεθέντα ζητήματα ανέφερε ότι θα τα εξετάσει και θα προσπαθήσει για την όσο το δυνατόν ταχύτερη και βέλτιστη  επίλυση τους. Τέλος, ευχαριστήσαμε τον κ. Αρχηγό για τη συνάντηση μας,  για τη γνώση των προβλημάτων των υπηρεσιών και τις προσπάθειες του για την εξάλειψη τους. 

Ο ρόλος μας επιτάσσει την ανάδειξη και γνωστοποίηση προβλημάτων λειτουργίας των υπηρεσιών και δυσχέρειες στην εκτέλεση καθηκόντων των συναδέλφων μας σε κάθε βαθμίδα της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας, επιδιώκοντας την επίλυση τους για τη διαφύλαξη πρωτίστως της σωματικής ακεραιότητας και δευτερευόντως της αξιοπρέπειας όλων των συναδέλφων μας. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΖΑΓΟΡΑ ΕΛΠΙΔΑ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis