Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:59 | 01/10/2015

Σας γνωρίζουμε πως την Παρασκευή, 25-09-2015 και ώρα 17:00, πραγματοποιήθηκε στον Ηράκλειο συνάντηση, μεταξύ του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ Σταύρο, παρουσία του αντιπροσώπου της Π.Ο.ΑΣ.Υ., μέλους του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου και υποψήφιο με το συνδυασμό ‘’Κρήτη Πρώτη Δύναμη‘’ στις περασμένες Περιφερειακές εκλογές, κ. ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΗ Αθανάσιο.


Μέσα σε κλίμα αμοιβαίας συμπάθειας, οι εκπρόσωποι της Ένωσης ενημέρωσαν τον κ. Περιφερειάρχη, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί στο έργο τους, λόγω της έλλειψης προσωπικού και υλικοτεχνικού εξοπλισμού και ειδικότερα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις Υπηρεσίες του νομού, από την ακινησία περιπολικών οχημάτων, εξαιτίας της περιστολής δαπανών που αφορούν στη συντήρηση ή στην επισκευή τους.


Ο κ. ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ, κατανοώντας το μέγεθος του προβλήματος και αντιλαμβανόμενος τις συνέπειες που μπορεί αυτό να έχει, αφενός στην εξυπηρέτηση των πολιτών, αφετέρου στην ασφάλεια των αστυνομικών, μετά από αίτημα της Ένωσής μας, δεσμεύτηκε πως, κατά τον μήνα Ιανουάριο του ερχόμενου έτους, η Περιφέρεια Κρήτης θα καλύψει το κόστος επισκευής υπηρεσιακών οχημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου.


Ο λόγος για τον οποίο η κάλυψη των συγκεκριμένων δαπανών θα πραγματοποιηθεί τον μήνα Ιανουάριο, είναι διότι τα χρηματοδοτικά προγράμματα της Περιφέρειας για το τρέχον έτος, έχουν ήδη προγραμματιστεί σε άλλα έργα. Σε κάθε περίπτωση, η μικρής διάρκειας παράταση που δόθηκε, δεν ακυρώνει την μεγάλη προσφορά της Περιφέρειας προς τους πολίτες και τους αστυνομικούς του Λασιθίου και γι αυτό οφείλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κ. ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ Σταύρο, Περιφερειάρχη Κρήτης .


Τέλος, συμφωνήθηκε να υπάρχει διαρκής επικοινωνία και συνεργασία για την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία της Αστυνομίας και την καλλιέργεια του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΑΡΑΡΑΣ ΗΛΙΑΣΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis