Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:19 | 18/01/2022

Γνωρίζεται ότι τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ., πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ Παναγιώτη (Τάκη), τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ, τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορ.Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνο, παρουσία του ΓΕ.ΠΑ.Δ.Α.Μ.Θ. Υποστράτηγου κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάλη, στο πλαίσιο επίσκεψης του κ. Υπουργού με αφορμή την έναρξη εκπαίδευσης στο Τ.Δ.Α. Κομοτηνής των Ειδικών Φρουρών που θα στελεχώσουν τις Ο.Π.Π.Ι. (Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων).

Η αντιπροσωπεία της Ένωσηςαπαρτίζονταν από τον Β΄ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ Αναστάσιο, τον Πρόεδρο της Ένωσής μας ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελο, τον Γενικό Γραμματέα ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ Σταύρο και τον Αντιπρόσωπόμας στην Ομοσπονδία (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Παναγιώτη. Αφού καλωσόρισετον κ. Υπουργό στην ακριτική μας Περιφέρεια, ο Πρόεδρος της Ένωσής μας αρχικά επικεντρώθηκεστην ανάλυση θεσμικών, οικονομικών και ασφαλιστικών ζητημάτων. Ακολούθως, τέθηκαν ειδικότερα ζητήματα αστυνομικής φύσεως της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και τονίστηκε ο αγώνας των αστυνομικών για την καταπολέμηση των κυκλωμάτων διακίνησης μεταναστών και για την γενικότερη διασφάλιση της τάξης και της ασφάλειας στην κοινωνική ζωή. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η πολιτική και φυσική ηγεσία δεσμεύτηκε στην ενδελεχή αξιολόγηση των  ζητημάτων και στην καταβολή προσπαθειών για την επίλυσή τους.

Στο πλαίσιο αυτό, ακολούθησε η επίδοση στον κ. Υπουργό και στον κ. Αρχηγό αναλυτικών υπομνημάτων διεκδικήσεων και αιτημάτων μας και έγινε από τον Πρόεδρο απονομή τιμής ένεκεν αναμνηστικής πλακέτας στον κ. Υπουργό με το έμβλημα της Ένωσής μας. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 -Ο-                                                   -Ο-

      ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                   ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ Άγγελος                  ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ Σταύρος            

ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Α΄                            ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Β΄

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis