Σήμερα Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ. το Δ.Σ. της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης κ. ΚΟΥΤΟΥΖΟ Παναγιώτη.
Αφού καλωσορίσαμε τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή, του ευχηθήκαμε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του. Από την πλευρά μας τον ενημερώσαμε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης καθώς και για τις όποιες ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή.
Από την πλευρά του έδειξε ήδη κατατοπισμένος για όλα τα ζητήματα, αναγνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα της περιοχής. Μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι «μπροστάρης και αρωγός» σε οποιοδήποτε θέμα και αν προκύψει.
Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα με αμφότερες διαβεβαιώσεις για συνεχή και αδιάλειπτη συνεργασία.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
| Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ | Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ |
| ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ |