Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:28 | 20/07/2022

Συνάντηση με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, είχαν σήμερα, Τρίτη 19 Ιουλίου, ο δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεμιστοκλής Τσόκας.

Όπως ενημέρωσε ο Δήμος Ασπροπύργου, οι κ.κ. Μελετίου – Τσόκας έθεσαν ζητήματα παραβατικότητας, εγκληματικότητας και ασφάλειας στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., όπως και θέματα υποστελέχωσης του Αστυνομικού Τμήματος Ασπροπύργου καθώς και του Τμήματος Ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με όσα επισημαίνονται στο δελτίο Τύπου του Δήμου Ασπροπύργου: «Από την πλευρά του, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Σκούμας, αντέτεινε στην αντιπροσωπεία του Δήμου Ασπροπύργου, πως παρότι ενδέχεται τα Τμήματα του Ασπροπύργου να μην διαθέτουν την οργανική δύναμη που πρέπει, μολαταύτα πλήθος αστυνομικών δρουν στην περιοχή, από την Άμεση Δράση, την Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης «ΔΙ.ΑΣ», τις Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ), τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας (Δ.Ο.Α.), τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής και της Ομάδας Δράσης. Η δε παραβατικότητα και εγκληματικότητα, εν συγκρίσει με προηγούμενες χρονιές, παρουσιάζουν ύφεση κατά 30%. Τέλος, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. διαβεβαίωσε για την συνεχόμενη πολυκλαδική δράση της ΕΛ.ΑΣ. στον Ασπρόπυργο και στην Δυτική Αττική, και επισήμανε την αξία της συνεργασίας όλων των φορέων των πόλεων, και ειδικά των ιδιωτών: η δική τους επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο Άμεσης Δράσης (100), σε περίπτωση που αντιλαμβάνονται κάποια εγκληματική ενέργεια ή κάποιος βρίσκεται σε κίνδυνο, είναι αυτή που θα βοηθήσει την ΕΛ.ΑΣ. να ανταποκριθεί οργανωμένα και αποτελεσματικά».

Ο δήμαρχος Ασπροπύργου ευχαρίστησε τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για την ακρόαση και την ενημέρωση, επισημαίνοντας παράλληλα ότι επιβάλλεται να εξεταστεί, εκ νέου, η επάνδρωση των Τμημάτων του Ασπροπύργου με περισσότερο οργανικό δυναμικό, ανεξαρτήτως της ομολογουμένως πολυάριθμης δράσης των προαναφερθέντων ομάδων και τμημάτων της ΕΛ.ΑΣ. στην πόλη.

Πηγή:  attica24.gr

 

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis