Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 07/02/2022

Την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022 ο Πρόεδρος Ντούμας Βασίλης , ο Αντιπρόεδρος Βρεττάκος Δημήτρης, ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας Καστανάς Γιάννης και το Μέλος του Δ.Σ Λεπίδας Σπύρος, συναντήθηκαν στα γραφεία του Κινήματος Αλλαγής στη Βουλή, με τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, κ. Μιχάλη Κατρίνη, τον υπεύθυνο κοινοβουλευτικού τομέα Προστασίας του Πολίτη κ. Καμίνη Γεώργιο, τον Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη κ. Σκανδάμη Μαρίνο και τον Αναπληρωτή Γραμματέα, κ. Κόνσουλα Παναγιώτη.

Απλό πλευράς μας έγιναν γνωστά αιτήματα του κλάδου μας, τα κυριότερα εκ των οποίων αποτελούν το διαφορετικό Μισθολόγιο, Βαθμολόγιο και κατά συνέπεια το συνταξιοδοτικό καθεστώς που διέπει τους Αστυνομικούς που προέρχονται ή είναι Ειδικοί Φρουροί.

Εκφράστηκε η ανάγκη οριζόντιας ενίσχυσης του εισοδήματος όλων των αστυνομικών χωρίς βαθμολογικά τεχνάσματα που ωφελούν ελάχιστους.

Έγινε αναφορά στα τεράστια προβλήματα και κινδύνους που προκαλεί η ερήμωση των υπηρεσιών από προσωπικό στην Αττική και κατά συνέπεια η ανάγκη πρόσληψης νέων Ειδικών Φρουρών με τον έως σήμερα αδιάβλητο διαγωνισμό και την εποπτεία του Α.Σ.Ε.Π.

Αναφερθήκαμε στην «σπουδή» της πολιτείας να επιδοτεί υπηρεσίες με επιτελικό κυρίως χαρακτήρα και να αγνοεί υπηρεσίες αιχμής όπως η ΔΙ.ΑΣ, που έχουμε την τιμή να υπηρετούν εκεί μέλη μας κατά συντριπτική πλειοψηφία.

Σε κλίμα κατανόησης των προβλημάτων , άλλωστε όπως αναφέραμε αποτελεί γεγονός ότι οι πρώτοι Ειδικοί Φρουροί αποτελούν θεσμό που αποφάσισαν και δρομολόγησαν κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, εκφράστηκαν οι εκπρόσωποι του ΚΙΝΑΛ εγκαινιάζοντας παράλληλα μια επικοινωνία-συνεργασία, επ ωφελεία των εργαζομένων αλλά και της Ελληνικής κοινωνίας.

Κατατέθηκε αίτημα για συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας μας (Π.Ο.Α.Ε.Φ) και με τον Πρόεδρο και Αρχηγό του ΚΙΝΑΛ κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

– O –

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

– O –

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis